december 12, 2021

Hvilke gaver skal du købe til din partner ?

By admin

Det at skulle købe gaver kan for nogen være svært, så mangler du ideer, så læs med. 

Det er ikke alle der syntes det er lige nemt at finde på gaver. Der er også nogle personer der er sværer at købe til end andre. Generelt er mænd tit ret svære, da de sjældent ønsker sig noget. Ja det skulle da lige være en ny harley, speedbåd, nye alufælge eller et kæmpe tv. Det er bare gaverønsker der kan være svære at opfylde hvis kontoen ikke skal eksplodere. 

Mænd er dog ikke helt så svære at finde gaver til som man tror. Næsten alle mænd har en hobby. Det betyder at du altid kan købe grej til denne. Er det gør-det-selv manden, så er endnu en boremaskine til samling noget han vil elske. Dyrker han sport så er udstyr noget de elsker at få. Man må som mand nemlig aldrig gå ned på udstyr. 

Der er også hos de fleste altid en favorit spiritus. Er han vild med f.eks. rom, så er en flaske af dette altid en vinder. 

Hvad ønsker kvinder sig ?

Kvinder er i reglen gode til at skrive lange ønskelister. Dermed er det noget nemmere at finde gaver. Her kan du slavisk gå efter deres ønsker. Det kan dog være lidt faldgruber man skal være opmærksom på. Står der f.eks. frækt lingeri på ønskesedlen, så vær sikker på du har styr på størrelsen. Det er bare ikke nær så frækt hvis det er 2 numre for stort. 

Vil du gerne gå lidt ud over listen og være kreativ, så er selvforkælelse en god gave. Her snakker vi kosmetolog besøg eller en tur i spa. Det kan også være en tur på cafe eller i biffen med en veninde. 

Du kan også give den frække gave til kæresten i form af noget sexlegetøj. Det giver også lidt bonus til dig selv. Her skal man bare huske at den ikke pakkes op mens hele familien kigger på.