januar 4, 2022

Catering i København til dig og dine kollegaer

By admin

Skal I holde en firmafest, et jubilæum, fejre fødselsdag for chefen eller leder I bare efter en god fast frokostordning til hverdag så har I heldigvis masser af gode alternativer i kan vælge i mellem når I skal finde catering København til dig og dine kollegaer, men hvordan finder I lige det helt rigtige tilbud.

I denne artikel kan I blive klogere på hvordan du og dine kollegaer vælger den rigtige frokostordning til jeres virksomhed, hvis det er noget I som medarbejdere selv skal stå for. 

Hvis I er mange

Hvis I er mange der skal have en frokostordning, kan det godt gøre det lidt svært at vælge den rigtige, for Helle fra HR er måske pescetar og Johanne er på en glutenfri kur mens Peter fra IT ikke kan tåle nødder.

Her er det et must at i går efter at få en fleksibel frokostordning hvor firmaet kan levere enten små tilpassede retter der er portionsanrettede, eller lave en buffet til jer, så alle har mulighed for at spise sig mætte og få noget der passer til jeres behov. På den måde er i også sikre på at alle engagerer sig i frokostordningen og i opnår noget af det kollegiale som netop er en af fordelene ved at have en frokostordning i virksomheden. 

Det kan blive for ensformigt

Selvom buffet, eller mange små retter, lyder lækkert, så kan det alligevel hurtigt blive for ensartet ligesom det ville blive hvis i hver dag bare fik leveret de samme fem slags sandwich eller smørrebrød.

I skal jo tænke over, at I vælger en frokostordning lige netop fordi I var trætte af at skulle have den samme kedelige madpakke med hjemme fra dag ind og dag ud. Sørg derfor for at vælge et catering tilbud, hvor maden bliver varieret, også uden I selv skal ind over hver dag.

Hvor meget skal i selv betale for en frokostordning

Skattereglerne svinger fra år til år og det kan derfor blive lavet om, men det hedder sig lige nu at jeres arbejdsgiver må betale det der svarer til et ubetydeligt tilskud til maden for at ordningen er skattefri for jer, og derudover skal i som minimum selv betale 15 kr. pr. måltid og 20 kr. hvis der er drikkevarer med.

Det beror dog lidt på et skøn for hvis maden er særlig luksuriøs eller der er meget af den så skal i betale lidt mere. 

Sådan overbeviser I jeres chef

Er chefen endnu ikke med på vognen om, at I skal have en frokostordning, så er der jo kun en ting at gøre. Netop at overbevise ham om alle de goder en frokostordning kan give jer på arbejdspladsen. 

Her er der blandt andet masser af undersøgelser i kan bruge, der peger på at en god frokostordning faktisk er med til at mindske sygefraværet og øge den generelle sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

En god frokostordning bidrager altså til mere positive og glade medarbejdere, det fremmer både det kollegiale og samarbejdet på tværs af alle afdelinger.

Med de argumenter skal i nok få jeres chef overbevist.