december 12, 2021

Overrask din hund med månedlige lækkerier og legetøj

By admin

Leder du efter en særlig måde at vise din hund lidt ekstra kærlighed på? Den månedlige hundegodbidskasse er det perfekte valg! Dette sjove og prisvenlige abonnement fra Dyreverdenen sender dig hver måned en pakke med særligt udvalgte godbidder, legetøj eller en kombination af begge, som er nøje udvalgt ud fra din hunds størrelse.

Uanset om din hund er en stor fan af godbidder, eller du bare leder efter en ny måde at forkæle den på, vil den månedlige hundegodbidskasse helt sikkert behage den.

Hvordan fungerer det?

Det fungerer sådan, at du gå ind på Dyreverdenens hjemmeside og finder goodiebox til hunde. Du vil nu kunne se flere forskelllige goodiebokse. men her skal du så finde den box om passer til din hunds vægt. Vægten er sortere ud fra 0-9 kg, 9-25 kg og 25+ kg. Grunden til, at det er sorteret ud fra hundens vægt, er for at justere mængden og størrelsen ud fra dette. Da en chihuahua ikke spise samme størrelse godbid som en stor labrador.

Vælg din goodiebox

Dyreverden tilbyder 3 typer af goodieboxe til din hund. Der er godbidder-boksen, legetøjsboksen, og combiboxen, som er delvis godbiddebox og legetøjsbox, bare i mindre mængde.

Med godbidboxen får du tilsendt nogle forskellige godbidder, som er nøjeudvalgt i smage, størrelse og mængde, efter din hunds størrelse. Det kan være godbidder, som du ikke finder i nogen fysiske forhandlere, og derfor er din hund med til at smagsteste nye godbiddesmage.

Legetøjskassen siger lidt sig selv, her får du en kasse med legetøj, som kan aktivere din hund, enten alene eller sammen med dig. Det kan være træk-legetøj, legetøj, der aktiverer hundens lugtesans, eller det kan være noget, den kan bide i.

Kombiboxen er en box, som er halvt fyldt med legetøj, og halvt med godbidder. På den måde kan du forkæle din hund med både det ene og det andet, hvis du har en hund som stadig er aktiv og madglad.

Opret abonnement

Når du vælger at få tilsendt din goodiebox, så skal du vælge, hvor ofte du ønsker boxen tilsendt. De fleste vælge hver måned eller hver 2-3 måned. På den måde er der mere tid til at få leget med det legetøj hunden får, og hunden når ikke at tage på i vægt, hvis den får for mange godbidder om måneden. Det er meget vigtigt og praktisk, at du selv kan vælge, hvornår ofte du ønsker bogen tilsendt, da du kender din hund bedst selv og så skal det naturligvis passe til din økonomi.