april 25, 2022

Guide til dig der vil flyve billigt

By admin

Vil du gerne ud at rejse noget mere, men er du ikke interesseret i at betale for meget for dine flybilletter, er det heldigvis nemt at komme i gang med at flyve billigt. Der er ingen grund til at betale mange tusinde kroner for dine billetter nu om dage, når du bare kan finde de billigste billetter og ofte komme afsted for godt under 1.000 kroner, selv for en returbillet.

Her kommer vi med et par gode tips og tricks til, hvordan du kan komme til at flyve så billigt som muligt fremover.

Find flotte mørklægningsgardiner her.

Brug de billige flyselskaber

Langt hen af vejen handler det bl.a. om at gøre brug af de billigste flyselskaber. Der er jo mange spillere på markedet, men det er værd at være opmærksom på, at nogle af dem ligger i den dyre ende af skalaen, mens andre ligger i den billige ende af skalaen. Der er en håndfuld flyselskaber, der kan gøre det meget billigere for dig at rejse, og derfor er det godt at kigge på deres rejser fremover, hvis du gerne vil være sikker på at komme afsted for en brøkdel af prisen.

Find de billigste plissegardiner her.

Tænk over hvor du rejser til

Dernæst er det også vigtigt at være opmærksom på, hvor du flyver til, når du skal ud at rejse. Når du fx skal flyve til London, er der jo stor forskel på, om du vælger at flyve til Heathrow eller til Luton lufthavn. Det er i gennemsnit meget dyrere for dig at flyve fra Danmark til Heathrow, end det er at flyve til Luton. Og det samme gør sig altså gældende i mange andre byer verden over. Der er som regel en mindre og billigere lufthavn, du kan flyve til, hvis du har lyst til det.

Flyv på de billige dage

Der er også stor forskel på dagene i ugen. Nogle dage kan være meget dyre at rejse på, andre kan koste en brøkdel af prisen. Derfor er det godt at kigge på de nærliggende datoer for din rejse, så du kan se, om det måske kan lade sig gøre at spare penge ved at vælge en dag før eller en dag efter din egentlige afrejse. Kan du fx spare 2.000 kroner ved at flyve dagen efter, er det måske værd at rykke rejsen til det i stedet.