november 3, 2022

Vælg de rigtige kaffebønner til din kaffemaskine

By admin

Starter du også din dag med at gå ned i køkkenet og brygge den første kaffe på dagen, som giver dig det overskud du havde brug for, for at begynde på morgenmaden, starte en træning eller tage på arbejde. Du er lige som de fleste så, for mange starter dagen med en kop kaffe. Derfor er det kun fair at den kaffe skal smage så godt som overhovedet muligt. Du kan brygge din kaffe på mange måder afhængig af dine præferencer. Mange foretrækker en stærk kop filterkaffe, andre instant kaffe, men flere og flere får en kaffemaskine stående hjemme i køkkenerne. Om det er en kapselkaffe, nepsresso, eller en anden form for maskine, så et det nemt og hurtigt.

Atcasa.dk anbefaler at få at få en god kop kaffe om morgen at de kaffebønner du har er frisk kværnet, hvilket vil sige at du enten selv skal bruge din kaffekværn eller du har en kaffemaskine som kværner de hele kaffebønner for dig. Uanset set hvad, så skal du have nogle gode kaffebønner hvilket du får nogle tips med her fra til hvordan du vælger.

Type af kaffebønner

Der er forskellige typer af kaffebønner, hvor de mest almindelige er Robusta og Arabica. De giver hver deres unikke smag til kaffe, og dit valg afhænger af hvad du er mest til. Atcasa anbefaler Arabica kaffe, da den er velkendt for at være af højest kvalitet, men hvis du er fan af en lidt stærkere kop og lidt billigere, så er robusta et godt valg. Du kan også finde blandinger af de 2 typer, for at mixe din kaffe. Du skal også kigge på hvor meget bønnerne er ristet, da det også har en betydning for smagen af din kaffe.

Se mere her om forskellige hele kaffebønner, som du kan få til din kaffemaskine.