april 4, 2021

Tips: Spar tid og bliv mere effektiv i hverdagen

By admin

Har du været hjemsendt og opdaget, at du bruger meget mindre tid på ligegyldige opgaver og vaner, end du plejede? Så er du ikke alene.

En normal hverdag er propfyldt med sure pligter, der tager tid, du kunne bruge så meget mere effektivt. Du bruger måske lang tid bag rettet på vej på arbejde, står i kø i supermarkedet, bliver afbrudt af småsnakkende kolleger konstant – eller noget helt andet.

Hvad end, det er, så lov dig selv én ting: At du vil arbejde aktivt på at arbejde mindre – ja, du læste rigtigt. Det betyder ikke, at du altid skal springe over, hvor gærdet er lavest, eller lave venstrehåndsarbejde. Du skal bare bruge lidt tid på at planlægge få, vigtige livsstilsforandringer – og se, hvor meget mere tid til det arbejde og fritidsliv, der egentlig er vigtigt, du pludselig får.

Læs vores tips til mindre tidsspild lige her.

Tag toget og få ekstra tid til dig selv

Bruger du mange lange minutter – eller måske endda timer – bag rettet på en bil hver morgen og eftermiddag? Så spilder du faktisk et hav af tid, du kunne have brugt meget mere effektivt. Hvis du i stedet investerer i en pendlerløsning og en pladsbillet, har du pludselig al den tid til gode til – ja, næsten lige, hvad du kan forestille dig.

Du kan gå i gang med dit arbejde allerede under transporten og måske få en tidligere fyraften. Du kan se den serie, du aldrig synes, du har tid til. Du kan læse en bog, lytte til en podcast – eller tage en lur. Tiden er din. Læs her mere om togtransport hos jernbaner.dk.

Spring indkøbsturen over med måltidskasser

Bruger du alt for meget tid på at finde varer og stå i kø i supermarkedet? Dræber det din lyst til at være kreativ i køkkenet, så du i stedet bare laver det samme igen og igen? Så findes der heldigvis et hav af abonnementer på måltidskasser – og der er helt sikkert også et, der passer til dig og dine behov. Få ingredienser og instrukser tilsendt og stå aldrig i en demoraliserende kø igen.

Du kan læse mere om måltidskasser hos soupanatural.dk.