juli 5, 2021

Sæt din nye hjemmeside op på kort tid

By admin

Har du en idé til en hjemmeside, og vil du gerne i gang med at lave den, er det bare med at kaste dig ud i det. Selvom du ikke har prøvet at lave hjemmesider før, kan du let komme i gang, og der er mange gode guides på nettet, der kan hjælpe dig.

 

Du behøver ikke at have styr på DNS, hosting eller domæner på forhånd, da du meget let kan finde ud af, hvad det er, hvordan du sætter det korrekt op, og hvilke tjenester du skal købe, hvis du bare læser en guide eller to om emnerne.

Vælg en dansk webhost

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at komme i gang med at sætte din nye hjemmeside op, kan det være klogt at vælge et dansk webhotel, da du på den måde hele tiden har mulighed for at snakke med en dansk kundeservice, hvis du har udfordringer og får brug for hjælp.

 

Det gode ved danske webhoteller er, at det ikke behøver at koste meget mere end at sætte et webhotel op i udlandet. Du kan finde gode danske webhoteller for få hundrede kroner om året, og det er helt fint til en mindre hjemmeside.

 

Lån penge til dit nye webhotel her.

WordPress gør det nemt at lave en hjemmeside

Vil du gerne gøre det så nemt som muligt for dig selv at sætte en hjemmeside op, bør du i den grad gøre brug af WordPress.

 

Det er et dynamisk system, du ofte kan installere på dit webhotel med bare et enkelt klik. Herefter er du egentlig i gang, og din hjemmeside er køreklar.

 

Så kan du ellers gå i gang med at tilpasse den, lave lidt om på designet og så videre, men faktisk kræver det ikke meget mere end bare et enkelt klik for at være i gang med WordPress.

Få dit eget domæne

I samme omgang skal du jo også have et domæne tilknyttet din hjemmeside. Det koster ikke meget mere end 50 kroner at købe et dansk domæne, og kun en lille smule mere hvis du gerne vil have et internationalt domæne.

 

Du bestemmer selv dit domænenavn, og så længe det ikke er taget af en anden i forvejen, kan du bare gå ind og registrere det med det samme. Når du har et webhotel og et domæne, er du klar til at sætte din hjemmeside op.