juli 4, 2021

3 tips til at holde en god konfirmation

By admin

Når du aldrig har prøvet at holde en konfirmation før, kan det være grænseoverskridende at stå i spidsen for sådan en stor fest.

 

Heldigvis er det forholdsvis nemt at holde en god konfirmation, og her får du vores tre bedste tips til, hvordan du og dit barn får en rigtig god dag med en masse gode gæster.

 

Har du ikke pengene til at holde festen, kan du her låne penge til konfirmationen.

1 – Få maden leveret udefra

Det første råd er at få leveret maden udefra. Det tager utroligt lang tid, hvis du selv skal stå i køkkenet denne dag, og du har jo en masse andet, du også skal nå. Derfor er det godt, hvis du kan undgå at være den, der også skal stå for sovs og kartofler.

 

Det kan være en rigtig god ide at finde et godt cateringfirma i nærheden, der kan levere mad til jer på denne dag. Det kan selvfølgelig koste mere end at lave maden selv, men du slipper også for meget arbejde ved at få andre til at levere maden.

 

Find et lån til at købe mad fra catering til festen her.

2 – Inviter gæsterne lang tid i forvejen

Vores andet tip til en god konfirmation er, at du bør invitere gæsterne god tid i forvejen. Der er jo ofte mange konfirmationer på samme tid, og derfor får dine gæster nok også mange andre invitationer i samme periode.

 

Så vil du være sikker på, at gæsterne kan komme til lige netop jeres konfirmation, kan det altså være godt at invitere dem lang tid i forvejen, så de ikke når at sige ja til en anden fest på samme tid. Så find ud af datoen så hurtigt som muligt, så du kan gå i gang med at invitere.

3 – Skriv en god konfirmationssang

Her til sidst må der jo heller ikke mange en god konfirmationssang til festen. Der er nok mange af de andre gæster, der også kommer til at lave sange, men der skal og må være en god sang fra forældrene også.

 

Det er heldigvis meget til at have med at gøre, og du skal ikke være bange for, at du ikke kan få skrevet en god sang, selvom du ikke har prøvet det før. Kan du slet ikke få det til at fungere, kan du jo altid betale en sangskriver for at lave sangen til festen.