marts 30, 2022

Parterapien der kan hjælpe

By admin

Parterapien i København K der kan hjælpe

Hvis man kan  mærke at der forekommer problemer i den måde i kommunikere på til hinanden, hvor I ikke føler jer godt tilpas eller som om der er en lurende konflikt i rummet, hver gang i er sammen, så kan det være et godt tidspunkt for måske at få en tredjepart til at hjælpe jer. Nogen kalder det en elefant i rummet. Måske kan I bare mærke det som en irritation.

Støttende terapeutiske samtaler kan bidrage til at i begynder bedre at forstå og rumme hinanden og jeres begges forskelligheder. For der er ingen tvivl om, at kommunikationen skal være i orden for at I kan trives i parforholdet og give hinanden den kærlighed, som I begge har brug for.

En parterapeut fra København kan give jer nogle gode, relevante værktøjer, som I kan bruge og kan være relevante, når samtalen spidser til eller en konflikt truer idyllen. Ofte den det dog være svært at tale om nogle af ting, som føles svære, men som fylder meget i hverdagen. For hvordan for man fortalt om sine frustrationer, uden at man lander i samme kommunikationsmønster igen og igen? Så får vi i stedet som vane at lægge det ind under gulvtæppet eller bare til bunke.

En god professionel parterapeut kan hjælpe par med at opdage og mærke i samspillet, hvordan nærheden og kontakten kan komme igen, hvor I mærker at jeres partner stiller sig til rådighed for anden anden og lytter og møder partneren i det, som fylder og som man har gået og tumlet med. Hvis I får ændret jeres positionering, så din partner kan mærke, at du er der for den anden, så får du samme imødekommenhed den anden vej og I vil meget hurtigt opleve et godt, sundt og tæt forhold.

Så Kontakt en parterapeut København, hvis I kan mærke, at det kunne være det rigtige for jer, når I bor i København K