marts 8, 2021

Gaver til manden, der har alt

By admin

For nogle mænd kan det være svært at finde på gode ønsker til ønskesedlen. Måske synes man ikke, at man mangler noget, eller måske synes dem, der skal give gaverne, at det er nogle kedelige ønsker. Uanset om man er mand og skal finde på ønsker eller kvinde og skal finde på gave, er der heldigvis hjælp at hente. Der findes gaver, man kan give til manden, der har alt.

Skift ud i garderoben eller præg hans tøjstil

Herretøj kan være dyrt, så det er måske ikke så tit, der bliver skiftet ud i alle mænds garderober. Derfor kan et godt ønske eller en god gaveidé være tøj. Der er godt nok mange, der siger, at de ikke er så vilde med bløde pakker.

Man kan dog også vælge at se på det som, at man slipper for selv at skulle bruge penge på moderigtige sokker eller en dyr vinterjakke. Begge dele er noget, man har brug for, så det er da rart, at man ikke selv behøver at bruge penge på det.

Samtidig kan man også som kvinde være med til at præge sin kæreste eller mands tøjstil ved selv at købe det tøj, man gerne ser ham i. Selvom det måske virker lidt kedeligt, kan man altså på denne måde være heldig få en lille smule indflydelse på, hvordan ens bedre halvdel går klædt.

Put en ny hobby på ønskesedlen

Hvis man ikke kan komme på noget, man kan ønske sig, kan man også overveje, om man vil i gang med en ny hobby. Der findes mange spændende ting, man kan bruge sin tid på, men de fleste kræver også lidt udstyr. Dette kan man jo overveje at skrive på ønskesedlen.

Det kan f.eks. være, at man gerne vil i gang med at gro sine egne grøntsager og samtidig gerne vil have et lidt lunere sted at opholde sig på de køligere sommeraftener eller forårsdage. Så kan det være, at man skal overveje at blive drivhusejer. Hvis man ikke har tid til at vande planterne så ofte, kan det være, man skal ønske sig en kapilærkasse i drivhuset. Så kan planterne suge det vand, de behøver.