august 11, 2021

3 arrangementer i Herning eksklusivt for studerende

By admin

Er du studerende i Herning, og leder efter sjove aktiviteter, der ikke sprænger dit budget? Så skal du ikke lede længere! I dette blogindlæg deler vi 3 forskellige arrangementer, der er gratis for studerende. Dette omfatter Fodbold, escape room og mange andre arrangementer for studerende. Alle disse begivenheder vil holde dig underholdt, mens du også sparer nogle penge!

Fodbold: Hvis du er interesseret i fodbold, eller bare godt kan lide fælleskabet og stemningen ved fodbold. Kunne dette arrangement være lige sagen. Her får du et foredrag med FCM direktør, Jacob Jørgensen, som vil fortælle lidt om klubben, og hvordan klubben drives i forhold til penge. Efter foredraget tager i til MCH arena og ser kamp! (Datoen er på trapperne)

Escape Room: Hvis du er på udkig efter en udfordring, kan du prøve Herning Escape Room. Her bliver du låst inde i et andet rum og har en time til at finde ud af, hvordan du kommer ud ved hjælp af ledetråde, der er gemt i hele området. Det er også gratis at spille! En af vores yndlings ting er, at der er en historie bag escape room’et, hvilket gør det endnu sjovere. Arrangementet afholdes d. 1 oktober.

Komedie: Kan du lide at grine? Hvis ja, så er dette noget for dig! Comedy-shows er altid gratis og har noget, der vil få alle i publikum til at knække sammen. Der er ingen grund til at bekymre sig om at kede sig under disse arrangementer, da der vil være masser af grin. Her tilbydes der shows med Jeff Wallentin og David Wille.

Konklusion: Her har du det. Tre gratis og sjove arrangementer for studerende i Herning! Du behøver ikke at bekymre dig om at sprænge dit budget med disse aktiviteter, for de er alle helt gratis for studerende.