april 16, 2021

Spar penge hjemme, og brug pengene på oplevelser i stedet

By admin

Det kan have stor betydning for en familie, hvis familien kan få nogle oplevelser sammen. Det er ikke altid nemt at få pengene til at løbe rundt, når man både har en husholdning, et hverdagsliv, mad på bordet, fritidsinteresser til børnene osv. at betale til.

Det kan heldigvis ofte lade sig gøre spare forskellige steder i hjemmet, så der alligevel bliver råd til nogle gode oplevelser. Selv små penge sparet, kan i det samlede budget komme til at gøre en forskel.

Nye elpærer

Der kan være mange penge at spare på den lange bane, hvis man ser nærmere på belysningen i hjemmet. Særligt i ældre huse, kan meget belysning være udstyret med pærer, der bruger meget energi.

Det kan koste dyrt på elregningen, hvis man ikke får set på, om der kan være penge at spare ved at skifte pærerne ud. Der er f.eks. stor forskel på LED pærer og halogenpærer. LED pæren bruger 4-5 gange mindre strøm end halogenpæren.

Der er også forskel på levetiden, da halogenpæren ofte holder i 2 år og LED pæren holder i 10-15 år. Når der skal findes pærer, er det vigtigt at vide, hvad slags sokkel pæren har, så man finder en pære, der passer. Læs her mere om nye elpærer hos apaere.dk.

Oplevelser for familien

De penge i som familie har sparet på f.eks. at købe nye pærer til hjemmet, kan med fordel bruges på oplevelser for familien.

Når man er i familie sammen, kan det være rigtigt godt at få nogle oplevelser sammen. Det kan være oplevelser i form af ture i badeland, forlystelsesparker, til forskellige events osv. Man kan også som familie have godt af at komme lidt væk f.eks. i en weekend, hvor man oplever noget på turen.

For at man kan spare nogle penge på oplevelserne, kan man med fordel købe billetterne hjemmefra, så der er styr på det. Så fylder det ikke under turen. Du kan læse mere om oplevelser for familien hos enkeltbillet.dk, hvor du bliver guidet til events, begivenheder og gaveidéer.