juni 28, 2021

Oplev Harry Potter Warner Bros. Studios i London

By admin

Er du vild med Harry Potter, og drømmer du om en dag at komme til London, hvor du kan komme en tur ind i Warner Bros. Studios og se præcis de haller, hvor filmene er optaget, kan det faktisk godt lade sig gøre. Det koster lidt penge, men du kan nemt låne penge til din tur til London her, hvis det er det, der er din udfordring.

Kom helt tæt på den magiske verden

Hvis du har læst alle bøgerne og set alle filmene, er der ingen tvivl om, at du ikke må gå glip af at komme en tur i Warner Bros. Studios i London. Her kan du se alle rekvisitterne fra filmene, du kan komme helt tæt på universet, og du kan komme ind i mange af scener, hvor selve filmen er optaget. Du kan gå i den hal, hvor eleverne på Hogwarts sidder og spiser morgen- og aftensmad, eller du kan stå i Gryffindors opholdsrum, mens du iagttager de flotte kostumer og elementer, der er de selvsamme, som var med i filmene.

Book en komplet tur og gør det nemt for dig selv

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv at komme ind at opleve dette fantastiske sted, kan du med fordel vælge at booke en komplet guidet tur, hvor der går busser direkte fra London til studierne, der ligger lidt uden for selve London. Du kan naturligvis også selv står for transporten dertil, men det er nu nemmeste bare at hoppe på en bus centralt i London for så at blive kørt direkte til adressen. Og efter din tur rundt i Harry Potters magiske verden, stiger du bare på den samme bus igen for at køre retur. Så bliver det ikke nemmere.

Lån penge til din tur her

Selvom det ikke er længere væk end London, kan sådan en tur stadig koste lidt penge. Du kan hurtigt bruge et par tusinde kroner på hotel, billetter og transport, og hvis du ikke har det til rådighed, men du meget gerne vil afsted, kan du tage et kviklån til din rejse her. På den måde kan du altså nemt komme afsted i år, og du kan med fordel tage afsted med dine venner eller familie, alt afhængig hvem af dem der er mest vilde med Harry Potter. Det er altid sjovest at opleve sådan noget med andre, der er lige så vilde med Harry Potter som en selv.