april 18, 2021

Lev uden lednings oplader 

By admin

Lev uden lednings oplader 

Er du irriteret af ledninger, som blot er mere i vejen end til gavn? Selvfølgelig er du det – hvem er ikke det? Man er i hvert fald ikke lykkelig for dem, hvis man har utallige batteridrevne produkter, som har brug for ladning mange gange om dagen. Så hvorfor ikke minimere antallet af ledninger, der bliver ved med at fylde dit skrivebord og blot er utrolig grimt for dine øjne. Men der er en løsning! Det er andre tider vi befinder os i, og vores teknologiske fremgang kan faktisk hjælpe os med denne irritation! Alt er tilnærmelsesvist trådløst nu om dage. Og du kan nu købe en trådløs oplader til din telefon.  

En trådløs oplader kan frigøre dig i din hverdag. Du skal ikke længere tænke på ledninger, som hele tiden skal være sat i din mobiltelefon. Nu kan du tilkøvb en trådløs oplader, som blot behøver være ved dit skrivebord og så kan du få din mobil opladet ultra hurtigt. Det er som at se ind i fremtiden! Forestil dig hvor godt du kan have det på arbejdet, hvis du blot skal lægge din telefon på en bitte pad, og så vil du få en ubeskrivelig hurtig opladning.  

De trådløse opladere anevendes til alle forskellige mobil modeller, men du skal være opmærksom på hvor gammel din mobiltelefon er. Denne type for opladning behøver nyere teknologi, så din telefon skal ikke være for gammel og ikke kompatibel med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning omtænkeligt at du aftager dit mobiltelefon cover ved selve opladning, så du er sikker på at få det hurtigste resultat. Der er dog nogle mobil covers som tillader en trådløs opladning. Så du skal ikke tænke på hvilken mobiltelefon du har, når du lang omlænge vil tage skiftet over til en trådløs opladnings løsning, som vil give dig mere frihed!  

Der findes faktisk utallige forskellige modeller af trådløse opladere, så der er mange at vælge imellem, når du bliver virkelig irriteret af ledningerne. Man kan købe en trådløs oplader pad, hvor man blot skal montere sin enhed på pladen. Denne pad kan ligge på din arbejdsstation på arbejdspladsen, så du aldrig vil løbe tør for strøm, når du igen er afsted. Sandheden er at man ofte forglemmer at oplade sin telefon, da man ikke gider finde ledninger osv. op af rodeskuffen som vi alle har. Hvis en trådløs oplader pad ikke er løsningen, så eksisterer der også dockingstations, hvor du har en kombination af flere lader muligheder. Jeg har set, at du kan tilkøbe en opladerstation, som vil passe perfekt til et hjemmekontor setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din telefon oprejst, mens den oplader, og så bliver du tilbudt mange lader løsninger, så du ultra nemt kan se, om der er nogen, som vil i kontakt med dig.  

Hvorfor overveje at skifte over til en trådløs oplader? For det første reducerer du antallet af ledninger, som tit er dejligt og en kæmpe fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere sagtens kan være en klog løsning for de mennesker, som ofte er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Mobilen skal hele tiden flyttes hver eneste gang man skal foretage et opkald, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt flere gange i løbet af en dag, hvilket tit ender ud i at mobiltelefonen ikke bliver reconnected.