april 6, 2021

Hvad skal du lave den kommende sommer?

By admin

Mens det er koldt og gråt derude, så giver det mening at tænke fremad mod den kommende sommer, som de fleste af os savner netop nu.

Det kan være, du skal rejse langt væk til varmere himmelstrøg, få lidt farve på kroppen og opleve den lokale kolorit, men det kan også være, du bliver hjemme netop i år og får gjort noget af det, du ikke har fået lavet i flere år – måske ordnet din have og frisket den op med nye planter, eller deltager som frivillig til en festival?

Det kan godt være det hele står og falder med, hvad du har mulighed for når tiden kommer, eller måske råd til, men valget er dybest set dit.

Mangler du inspiration til haven?

Kender du Storkenæb? Det er et sjovt navn, der leder tankerne hen på alt andet end en plante, men der er tale om en nøjsom og hårdfør staude, der findes i både hvid, lilla, rosa og blå nuancer.

Fordelen er, at du kan plante den ud i stort set al slags jord, og du behøver ikke engang gøde den, for den optager næring gennem jorden under, så den er meget brugervenlig.

Geranium Rozanne er en specifik variant, der står med blåviolette farver fra juni til september, og bliver omkring 50 cm høj, find storkenæb rozanne her.

Ikke nok med at planten er hårdfør og kan klare sparsom næring i jorden, men den er også resistent mod vinteren, og skal derfor ikke dækkes til, når vinteren kommer.

Vil du i stedet til festival?

Måske har du allerede været frivillig til en festival, måske har du ikke, men hvis du er til hård og tung musik, skulle du så ikke tage dig sammen til at blive frivillig på Copenhell? Den tungeste og hårdeste festival i Danmark.

Bliv frivillig på Copenhell og oplev de største navne fra den danske metal-scene, og oplev nogle kæmpe-shows med de allerstørste rockbands.

Hele oplevelsen kunne slet ikke blive til noget uden alle de frivillige kræfter, der hjælper til at gøre en god oplevelse for alle, så din indsats er vigtig, og ja, du får meget at lave, men du får også en oplevelse af de større.

Skal du være alene eller sammen med andre?

Om du er til have eller festival er nok noget, der afgøres af, hvordan du er skruet sammen som menneske, skal du hygge alene eller skal det være hver mand for sig?

Der er ikke noget galt med at vælge det ene frem for det andet, men det kunne være, at du netop denne sommer skulle vælge noget andet, end det du plejer, bare fordi du kan?

Et er sikkert, det bliver en dejlig og varm sommer, så nyd det.