juni 4, 2021

Find den billigste A-kasse som studerende eller ny uddannet

By admin

Det er ikke altid lige til at finde hoved og hale i den proces, du som ung voksen gennegår på vejen til arbejdsmarkedet. Der er dagpengeregler at lære, dagpengetakster at forstå og nye regler at huske. Det kan også være, at du har været i job i årevis, men pludselig er jobsøger og i ukendt farvand. Bliv klar over, hvordan du kan modtage støtte og sikre dig en god økonomisk situation, når du er nyuddannet eller mellem jobs.

Vælg den rigtige A-kasse

Din A-kasse skal stå dig bi, både når du er studerende, på arbejdsmarkedet og arbejdssøgende. Der findes et hav af forskellige A-kasser at vælge imellem. Så hvordan undgår du at blive forvirret og i tvivl om dit valg? De fleste ønsker at kunne sige ’Min A-kasse er en billig A-kasse’, og økonomi plejer at være en primær faktor. Brug endelig internettet i din research. Inden du ringer til forskellige A-kasser og får svar på dine spørgsmål, kan du orientere dig online. Det kan du gøre på sider som chaask.dk. Her kan du finde viden og regler om arbejdsmarkedet i Danmark i dag. Du kan blandt andet læse om, hvordan dagpengeretten i vores samfund fungerer. Når du vælger, hvilken A-kasse, du betaler til, skal valget føles som det rette for dig.
Og din A-kasse skal faktisk give andet og mere end økonomisk støtte. Den skal give dig vejledning og inspiration til din situation og din jobsøgning. Det er de fleste A-kasser rigtig gode til. De udbyder webinarer og workshops, der kan gøre dig til en bedre jobsøger.

Lån

Udover at tage kloge valg i forbindelse med fagforeninger og A-kasser, er der andre ting, du kan gøre for din økonomi. Denne støtte er ikke altid nok, og at tage et lån kan være nødvendigt, for at få enderne til at mødes. Alle mennesker i og udenfor studie og job kan have behov for at låne penge billigt i en periode. Måske har du brug for et supplement til SU’en eller dagpengene. Tag billig lån med kassekredit eller undersøg muligheden for forskellige typer billige lån hos koldekontanter.dk. Her finder du sammenligninger af forskellige låne-modeller, og kan finde ud af hvilket lån, der er skræddersyet til dig i dag. Et praktisk prissammenligningssystem kan hjælpe dig til at tage den rette beslutning. Læs grundigt om lånene. Brug online ressourcer til at undgå at blive overrasket af dét med småt. Et godt råd er at spare penge, og tage et lån på den billigste måde, der er mulig. Der er ingen grund til at snyde sig selv, når man søger om et lån. Og der er ingen grund til ikke at finde det lån, man har brug for. Livet er for kort til at mangle penge.