april 20, 2021

Brug aftentimerne med noget lærerigt

By admin

Mange fortæller om deres problemer med at få aftenen og weekenden til at gå med noget produktivt eller hyggeligt. Der kan være mange årsager til dette problem, og der kan derfor være lige så mange løsninger på det. Der er dog et par ting, som mange vil kunne finde interessant at fordrive tiden med.

Tag et kursus

Man kan altid lære noget nyt. Det kan være, at du gerne vil lære mere om forskellige emner eller du mangler nogle kompetencer til dit arbejde. Det er derfor en rigtig god idé at tage et online kursus.

Du har friheden til at tage det præcis, når du har mulighed for det. Du skal derfor ikke bekymre dig om få det til at passe ind i din kalender. Det kan nemlig sættes ind, når du har tid til det.

Det er en god og nem måde at tilegne sig en masse ny viden og kompetencer indenfor forskellige emner. Tiden kommer også til at gå meget hurtigere, når du bliver opslugt af emnet. Før du ser dig om, så er det gået en masse timer allerede. Det hele foregår på dansk, så det er dejlig nemt at følge med i, også selvom du måske ikke har siddet på skolebænken i nogle år. Du kan læse mere om online kurser på dansk hos UIC.dk.

Mere til afslapning?

Det kan også være, at du er mere til afslapning på sofaen og egentligt hellere vil slå hjernen mere fra efter en lang dag. Så kan det være, at du skal give dig i kast med at se serier og film. Det lyder umiddelbart ikke, som noget man kan lære af, men der tager du fejl. Der er faktisk meget at lære.

Du kan nemlig lave din egen serie- og filmskole, hvor du hver uge ser en ny film eller noget fra en serie, og så undersøger du historiens baggrund, betydningen, symboler og meget andet.

Når december kommer, så kan du med fordel vælge at have fokus på julekalendere i stedet for film og serier. Der er nemlig rigtig meget historie bag den danske julekalendertradition. Læs her mere om TV julekalender hos TVjulekalender.dk.