februar 27, 2021

Ballonen som dengang vi var ung 

By admin

Ballonen som dengang vi var ung 

Som lille elskede man balloons, hvis familien skulle ud og spise på forskellige spisesteder. Det var især, når vi skulle på Jensens Bøfhus, hvor balloons ikke blot var vandlegetøj, men de var faktisk var et element af restaurant oplevelsen. På Jensens Bøfhus kunne man få stabile bøffer, og som noget af det bedste kunne jeg få lov til at beholde ballonen, som vi fik når jeg ankom til restauranten. Hvis man sad i sin stol kunne man kigge på loftet som var tildækket af balloons over det hele, dette lavede stemningen fantastisk. balloons magic er noget af det bedste fra min ungdom, og ballonen optræder mange gange i løbet af mit liv, og balloons er hyppigt en del af nogle af vores fejringer.  

Ballonen kan for mig være mange forskellige objekter. Man har blandt andet balloons magic som udendørs legetøj de fleste somre, hvor vandkampe med gaden og andre bekendte var en fast tradition. Her samlede jeg så mange balloons magic vi på nogen måde kunne, så jeg med mit udendørs legetøj kunne skabe de sjoveste sommertider sammen med vores søskende. Som en del af denne tradition, fandt vi ud af, at jeg kunne skaffe redskaber so kan assistere folk med hurtigt at lave flere balloons på en gang, så man bare kan starte på den fede del af processen. vandballoner er stadig fede udendørs legetøj selv eftersom vi nu er blevet voksen. Faktisk er vandlegetøj faktisk stadig virkelig underholdende, især hvis der her i sommertiden skal afholdes sociale arrangementer, hvor vi kan kombinere det danske vejr, ballonen og alkohol, og derigennem gør dine fester det yderligere sjov.  

Ballonen til de fleste fester 

Balloons har ikke behov for nødvendigvis at være relateret til vandlegetøj. Balloons magic er gode til festlige begivenheder, såsom til familiefester. Vi vil traditionelt at anskaffe mig ofte masser af en del forskellige magic ballons, hvis det er undertegnet, som har ansvar som host for de sociale arrangementer. Vores venner er som ofte utrolig begejstret med den stemning, som vi lykkes med at producere med ballonen. Det kræver selvfølgelig en del arbejde, hvis jeg alane skal lave alle disse balloons uden hjælp. Men vi har set, at I sagtens kan købe disse seje ballonen, hvor du faktisk kan lave flere på en gang, og derved sparer meget tid i processen!  

Jeg tror, at jeres store begrejstring for balloons stammer fra vores unge dage, hvor dine forældre ofte gjorde stor brug af ballonen, som en måde af fejre mig. Ballonen blev brugt til at pynte lejligheden, så næsten alle venner seriøst fik åbnet deres øjne, idet de kom ind ad døren til festen. Tilfældigvis er jeg født i sommeren, og vandballoner har også tit været en del af underholdningen til min fest. Der blev derfor for det meste anskaffet Magic Balloons ind til den helt store vandkamp, hvor mit vandlegetøj blev en kæmpe succes blandt vores gæster, som ivrigt deltog i festen i varmen. Jeg skaffede  vandballoner gennem en butik, hvor vi kunne bestille vildt mange balloons til festen. Så virkelig mange ballonen at vi endda havde til flere uger, hvor bekendte fra hele landsbyen kunne komme og deltage i en masiv vandkrigleg.