juli 2, 2021

3 tips til at spare penge på flybilletter

By admin

Vil du gerne ud at rejse, men du også gerne bruge så få penge på det som muligt, kan du her få et par gode tips til at spare penge på din flybilletter.

 

Lån penge til at rejse med et lån her, hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at få råd til lige netop den ferie, du gerne vil på. Det er nemt og hurtigt, og det kan klares på et øjeblik.

Book hos discount flyselskaberne

Det første gode råd til en billigere flybillet er, at du altid bør søge efter billetter hos de prisvenlige flyselskaber. Der er nogle flyselskaber, der altid tager høje priser for billetterne, og så er der dem, der altid ligger mange kroner under, næsten uanset hvornår du vil afsted.

 

Skal du eks. flyve til London, kan du være sikker på at betale meget for dine billetter, hvis du booker med SAS eller British Airways. Men kigger du omvendt på billetter fra EasyJet, RyanAir eller lignende discount flyselskaber, kan du faktisk tit spare mange tusinde kroner på dine billetter frem og tilbage.

 

Tag et lån til din ferie her.

Book god tid i forvejen

Dernæst kan det også være en god ide at booke dine billetter god tid i forvejen. Du kan ofte være sikker på, at hvis du skal have fat i et par billetter kort før afgang, så er prisen som regel banken godt op, hvilket bestemt ikke gør det billigt at flyve.

 

Men har du mulighed for at planlægge din rejse 3-6 måneder i forvejen, kan du tit få en rigtig god pris på din afgang. Det er ikke altid muligt at være ude i så god tid, men hvis du kan, så kan du spare mange penge.

Vær fleksibel med dine rejsedatoer

Det sidste tip til at spare penge, når du skal flyve, er at være fleksibel med dine datoer, hvor du skal rejse. Ofte kan der være mange penge at hente, hvis du bare kan rykke datoerne en dag eller to til den ene eller anden side i kalenderen.

 

Skal du flyve om lørdagen, kan prisen måske være 3.000 kroner for dine billetter, mens du om mandagen måske kan få samme afgang til 1.500 kroner. Så tjek priserne på de omkringliggende datoer, hvis du har mulighed for det i din kalender, da det også kan spare dig mange penge.