Om Det Grønne Iværksætterhus - Test og Demo

Udvikling, test og demonstration

Miljøskærm

Det Grønne Iværksætterhus har i perioden 2013 til 2016 hjulpet iværksættere med at styrke og udvikle sin idé eller virksomhedens forretningsmodel. Der har været tilbud om fx workshops og masterclasses, samt adgang til faciliteter, der kunne medvirke til at udvikle, teste og demonstrere grønne løsninger.

Den nære relation til DTU har givet iværksættere mulighed for at samarbejde med DTU-medarbejdere, at modtage sparring, samt at teste og demonstrere en teknologi eller produkt. Der er i projektperioden etableret flere nye samarbejdsrelationer mellem grønne iværksættere og DTU og disse vil række langt ud over husets levetid.

På billedet ses Jakob W. Nielsen fra Miljøskærm, som viser sin første fuldskalaversion af en nyudviklet støjskærm. De første støjskærmsprototyper blev fremstillet i Det Grønne Iværksætterhus i 2015 og fuldskalaversionen blev opsat i Vallensbæk i juni 2016.


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: missing ) at offset 20 in /var/www/dgih.dk/public_html/wp-content/themes/dgih-new/footer.php on line 4